Medlemsskap

Hovedkontigent
Aktive utøvere opp til 17 år, aktive utøvere fra 18 år, passive voksne/barn og pensjonister

kr. 350,-

NB! I tillegg må det betales treningsavgift til den enkelte gruppe.
Hva bidrar du til ved å være medlem i Vestfossen Idrettsforening ?

Vestfossen IF er en dugnadsbasert og frivilling organisasjon som representerer et av de viktigste bidragene i lokalmiljøet til et sunt og trygt oppvekstmiljø. Alt arbeid med drift og vedlikehold av klubbhus, kunstgressbane og de øvrige anleggene - er basert på medlemmenes frivillige innsats i form av dugnad og medlemskoningent.

Fordeler ved å være medlem

Du kan delta i organisert idrett innenfor de ulike gruppene allidrett, fotball, håndball, turn, ski og tennis (treningsavgift må betales) Du bidrar til et aktivt og sunt idretts- og oppvekstmiljø.

Ønsker du å melde deg inn i VIF? Ta kontakt på mail: vifkontingent@gmail.com