Nyheter » 2016 » Juni » NY KUNSTGRESSBANE

NY KUNSTGRESSBANE

26.06.2016

VIF lanserer en digital kampanje hvor du kan investere i idrettsglede i bygda vår. Ja, du hørte riktig. Investere i en driftsandel for bygdas befolkning og morgendagens voksne ressurser i bygda vår.

Man går enkelt inn på https://www.superinvite.no/shares/#/vestfossen og kjøper en eller flere andeler av den digitale gressbanen vår. Alle som ønsker det kommer til å stå på en stor tavle på Strandsjordet med oversikt over hvem som eier hvilke andel. (Hvis du ønsker å være anonym er det bare å gi beskjed.)

Vestfossen Idrettsforening har gjennom flere år slitt med store driftskostnader gjennom de siste årene og den flotte perlen i Vestfossen, Strandagjordet Idrettspark trenger sårt litt oppgradering. Det har i disse dager blitt søkt om spillemidler og det blir søkt om nærmiljøanleggsmidler... Styret i VIF har bestemt seg..

Strandagjordet skal skinne igjen ... bli en åpen arene for både organisert og uorganisert aktivitet og idrett. Vi vil ha styrkepark og et hyggelig miljø for alle som tilbyr aktivitet i alle aldre, vi vil ha ferdigstilt beachbane og tribuneanlegg, vi vil ha et ryddig og hyggelig området som oser av stolhet, vi vil ha en møtested hvor bygdas innbyggere møtes til mer enn organisert trening, vi vil ha skolens barn og ungdommer løpende ned til perlen vår etter skoletid, vi vil ha bygdas eldre tilstede for en kaffe og et sosial prat, vi vil skinne igjen.